Категорії Інформація
Каси Додати подію
Jay-Jay Johanson
12 червня 2021

Jay-Jay Johanson

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

JAY-JAY JOHANSON в Києві!

12 червня 2021 року в ЮБК відбудеться концерт Джей-Джея Йогансона в Києві з презентацією альбому Kings Cross! Композиція з цієї платівки під назвою Heart Somebody Whistle стала саундтреком до фільму Swoon, у якому музикант отримав свою першу в житті роль! Хоча можна сподіватися і на нові треки з платівки Rorschach Test, яка побачила світ в березні цього року. Втім, починалося все не так добре. Перший альбом Whiskey не здобув визнання у рідній Швеції. Однак Франція, Португалія та Іспанія почали просто шаленіти від цього нордичного хлопця. І з того часу музична доля Джей-Джея була визначена.

Як і багатьом початківцям, Йогнсону здавалось, що успішний артист має бути гучним і демонстративним. Усе змінив концерт Чета Бейкера. Той просто сидів в затінку сцени і буквально шепотів свої тексти. Тоді Джей-Джей зрозумів, що він хоче бути саме таким.

Презентація нового альбому

Альбом Kings Cross  названий на честь району в Лондоні, де колись працював музикант. Тоді це було депресивне місце, але дешева оренда поступово привабила сюди місцеву богему. Англійцям було важко вимовити шведське ім'я Йе-Йе, тому вони почали називати Йогансона Джей-Джей. 

Щоб потрапити на концерт Джей-Джея Йогансона в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Інші гучні події шукайте в розділі  Київ афіша концертів на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт Джей-Джей Йогансон!

  1. Послухати новий альбом
  2. Поринути у неповторну атмосферу цієї музики
  3. Відчути нордичну харизму виконавця
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код