Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 березня 2024

Як Левеня і Черепаха співали пісню

Ціна: 250 грн

Театр на Михайлівській
м. Київ, вул. Михайлівська, 24Ж
Купити квиток

Замовити квитки на "Як Левеня і Черепаха співали пісню"

Тривалість події — 60 хвилин.
31 бер., неділя

Про подію

"Як Левеня і Черепаха пісню співали. Неймовірні пригоди в Африці" в Києві!

У "Театрі на Михайлівській" пройде дитячий спектакль "Як Левеня і Черепаха пісню співали" в Києві. Левеня і Черепаха прийшли до нас в театр з прекрасного мультфільму і всесвіту, створеної силою уяви знаменитого письменника Сергія Козлова. Пам'ятаєте цю пісеньку: «Я на сонечку лежу ..."? Так ось, на цьому історія друзів не закінчується. Ласкаво просимо в Африку, де наших чудових героїв чекають нові пригоди і неймовірні зустрічі з новими друзями: мрійливим Зайцем, марнославним Крокодилом і добродушним Носорогом.

Вистава для дітей

"Неймовірні пригоди в Африці", втілені на сцені постановниками і акторами Театру «Божа коровка», будуть особливо цікаві юним глядачам від 4 до 10 років. Але історія справжньої дружби і того, як у ній всім допомагає добра пісня, зачепить серця і неодмінно сподобається всім членам сім'ї: дітям, батькам і старшому поколінню.

Щоб заспівати пісню разом зі Левеням й Черепахою на нашому спектаклі в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Інші чудові вистави для дітей в афіші Києва чекають вас на нашому сайті.

Куди сходити в Києві з дітьми? На спектакль "Як Левеня і Черепаха пісню співали. Неймовірні пригоди в Африці"!

  1. Улюблені герої
  2. Продовження історії
  3. Чудові актори
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код