Категорії Інформація
Каси Додати подію
КОЛО: Trikk (Innervisions), Smailov, Weizman, Diana Jo | Київ Вечірній
25 червня 2021

КОЛО: Trikk (Innervisions), Smailov, Weizman, Diana Jo | Київ Вечірній

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Курені
Паркова дорога, 4

Про подію

Потрапивши в КОЛО одного разу, багато хто відчув, що це щось більше, ніж вечірка.

А літо, як фактор, через який частішає частота наших зустрічей і серцебиття, дарує новий теплий вечір, що трансформується в ніч на схилі Дніпра, де Kureni візьмуть в електронний танець португальського гостя - Trikk. За чотири роки тісної співпраці з командою Innervisions він став невід'ємною частиною лейбла і допомагає формувати звучання наступної хвилі артистів взрощенної Dixon & Âme.

Trikk ріс в середовищі, де творчість сочиться з кожного підвір'я, адже його рідний Порту є інкубатором і натхненником для музикантів всіх жанрів. А тепер він стане головним героєм вечірки в мульти жанровому місці - Kureni, які в рамках Київ Вечірній зустрінуть в гостях проект КОЛО з музичною начинкою від Smailov, Weizman, Diana Jo і Trikk.

Купуючи квитки заздалегідь, ви відмінно мотивуєте нас запрошувати цікавих іноземних артистів на наступні КОЛО. Перша партія за лояльною ціною 300 грн.

25 червня з 20: 00...

Паркова дорога, 4

*Фейс-контроль застосовується до всіх власників квитків. Наприклад, можуть не допускатися люди в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, непідходящого віку і т.п.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код