Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ніч 16 січня
23 січня 2022

Ніч 16 січня

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)
м. Київ, вул. Володимирська, 23В

Про подію

“Ніч 16 січня” в Києві!

У Національному центрі театрального мистецтва ім. Леся Курбаса відбудеться вистава ЧЕсного театру “Ніч 16 січня” в Києві. Ця робота  поставлена за мотивами твору відомої письменниці і філософа Айн Ренд, яка відома широкому загалу своєю книгою “Атлант розправив плечі”. У центрі уваги автора нерівність між людьми, на цей раз - майнова. Більшість людей не дуже люблять володарів великих статків. Формальні причини можуть бути різними. Але суть цієї неприязні пояснюється досить просто: ми не такі як вони, але ми хочемо бути ними. Гроші дають можливості, владу, недоторканність.

Вистава-судове засідання

Але у нашій історії початок залишається за межами вистави. Дівчина вбила багатія і опинилась у залі суду. Тепер всі ми спостерігаємо за процесом, а деякі з глядачів можуть зайняти місце на лаві присяжних. Вирок теж буде. І щоразу він може бути різним. Адже аргументи звичайних людей завжди будуть іншими. Так само непередбачуваним є рішення. Адже своїми ролями обмежені лише актори.

Щоб потрапити на виставу “Ніч 16 січня” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На виставу “Ніч 16 січня”!

  1. Незвичайна постановка
  2. Твір відомої письменниці
  3. Можливість спробувати себе у ролі присяжного
  • Контакти 0637930761
  • Якщо ви маєте бажання побути на цій виставі в ролі присяжних, повідомляйте  про це адміністратора, залишилось всього декілька місць.
  • Військовослужбовцям на всі вистави ЧЕсного театру - вхід вільний
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код