Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 квітня 2024

Pain

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

PAIN в Києві!

26 лютого 2022 року в клубі ATLAS відбудеться концерт шведського гурту PAIN в Києві. Ця суміш хеві-металу та електро-індастріалу - захоплення Петтера Тегтгрена, яке зрештою перетворилося на впливове явище метал-музики. Недарма засновник колективу не тільки композитор і мультиінструменталіст, а й продюсер. Він був причетний до створення Hypocrisy и Lindemann. Знайомство з лідером Rammstein відбулося у 2000 році. А за 13 років Ліндерманн заявив, що бере перерву у своєму основному проєкті і збирається два роки співпрацювати зі своїм шведським другом. Так плани на декілька спільних пісень перетворилися на плідну працю, результатом якої став альбом Skills in Pills.

Концерт шведського індастріалу 

На власній студії Петтера Тегтгрена записувались такі відомі музиканти як Dimmu Borgir, Children of Bodom, Sabaton, Amon Amarth, а також треки проєктів Lindemann и Hypocrisy. Однак і про PAIN батько-засновник не забував. Перша платівка побачила світ у 1997 році, а всі наступні стали впевненими учасниками чартів Швеції. У 1998 та у 2008 роках хлопці їздили у спільний тур з тими самими Nightwish. Своє натхнення Петтер Тегтгрен може знайти  у The Beatles та зробити несподіваний кавер на «Eleanor Rigby», а може через музику поділитися власним досвідом клінічної смерті, чому присвячений альбом Dancing with the Dead.

Де знайти драйвовий концерт в Києві? На виступі PAIN!

  1. Вибухова енергія
  2. Якість світового рівня
  3. Творчість без меж

Щоб потрапити на концерт PAIN в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 790 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

PAIN пісні:

  • Shut Your Mouth
  • End of the Line
  • Same Old Song
  • Suicide Machine
  • Dirty Woman
  • Zombie Slam!
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код