Категорії Інформація
Каси Додати подію
Підпільний Стендап. Настя Зухвала. "Суцільні протиріччя"
22 лютого 2024

Підпільний Стендап. Настя Зухвала. "Суцільні протиріччя"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «STAND-UP»

Сцена 6
м. Київ, вул. Васильківська, 1

Про подію

Ішов бозна який день бозна якого місяця десятого року одвічної війни з росіянами. Фрапучіно розпивалося під повітряну тривогу, шахеди летіли над розважальними центрами (якщо пощастить), цивільні дивились тік-токи, як військові танцюють і посміхалися, військові дивились тік-токи як цивільні вчать інших цивільних воювати і теж. На барахолках стали продавати вазочки, уламки снарядів і вазочки з уламків снарядів. Меми перемішалися зі зборами, пісні перемішались зі зборами, стендапи перемішались зі зборами…

Єдиним острівцем стабільності стала русофобія. А вона, як хороше вино, з роками стає тільки краще.

Йшов 2023 рік, відбулося все те, чого не могло відбутися. Принаймні одночасно. Ви бачите в цьому комедію? Я так! Якщо ви теж - я вас запрошую на зйомку мого нового сольного стендапу “Суцільні протиріччя”. Локація - Сцена 6 (вул. Васильківська 1).

100% з прибутку буде переведено на Сили Оборони.

*початок о 18:30.

*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом в інстаграм @undergroundstandupkyiv).

*у разі початку повітряної тривоги концерт буде зупинено, а усім гостям запропоновано пройти в укриття. по закінченню тривоги концерт буде продовжено. в залежності від тривалості тривоги концерт може бути перенесено на іншу дату. якщо повітряна тривога розпочинається пізніше, ніж за годину від початку концерту, концерт може вважатися завершеним.

*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код