Категорії Інформація
Каси Додати подію
Плохие парни
31 березня 2017

Плохие парни

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

TEATROOM
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Погані хлопці

Не знаєте, як розважити себе в п'ятничний вечір? Комедія "Погані хлопці", яка відбудеться в малому залі палацу "Україна", подарує вам масу позитиву та дозволить зарядитися адреналіном на весь уїк-енд. Купити квитки можна тут https://widget.kontramarka.ua/ru/agent11site75/widget/event/10892

Кримінально-комедійний сюжет на сцені Києва

Тихому сімейному життю подружжя Тома і Лінди можна позаздрити. Молодята вже малюють горизонти світлого майбутнього, і здається, що ніхто не зможе змінити їх планів. Але раптово в їх розмірений побут, подібно руйнівному урагану, вриваються двоє нестерпних брата Тома. Несподівана поява родичів ніяк не вписується в картину сімейних відносин, та й до того ж загрожує перевернути їх будинок догори дном.

На стежці війни

Життя молодої пари стає схожим більше на кримінальний трилер, ніж на романтичну мелодраму. Герої виявляються вплутаними в розбірки братів. Тепер їм потрібно виплутатися з небезпечних ситуацій, а також зустрітися віч-на-віч з мафіозі. Чи вдасться їм зберегти сім'ю та вціліти в низці божевільних пригод? Дізнайтеся це разом з акторами театру "Тисячоліття" 31 березня. Наша афіша Києва пропонує вашій увазі ще безліч захоплюючих вистав, мюзиклів та оперет.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код