Категорії Інформація
Каси Додати подію
Постіль брати будете?!?!
21 квітня 2024

Постіль брати будете?!?!

Ціна: 250 грн

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б
Купити квиток

Замовити квитки на "Постіль брати будете?!?!"

Тривалість події — 100 хвилин.
21 квіт., неділя

Про подію

Народження любові в спектаклі Постіль брати будете?!?!

Велика сцена Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір'я» з радістю зустріне відвідувачів чудовою постановкою Постіль брати будете?!?! про вічні цінності, проблеми, взаємини. У цей день овації зірве чудовий дует народних артистів України, виконуючий головні ролі, А. Бондаренко та С. Кучеренко.

Граючи колишнього залізничника і викладачку, чиї душі і долі самотні, на прикладі звичайних людей легко і з родзинкою зачіпають питання:

  • відносин між батьками і дітьми;
  • спілкування двох дорослих, які бажають скрасити власну і чужу самотність;
  • підведення життєвих підсумків і винесення уроків із зроблених помилок;
  • прояви мудрості, досвіду, отриманого за прожиті роки.

Майстерність обох акторів вразить в саме серце, коли глядача захоплює звичайний діалог, але їм не відчувається ні часу, ні простору, а лише ловиться кожне слово, рух, звук. Купити квитки в театр можна легко на нашому сайті.

Про п'єсу в Академічній майстерні в Києві

Драматург А. Кримов написав твір, поставлений в Театрі Сузір'я у Києві керівником і режисером А. Кужельним, який легко і невимушено стосується хвилюючої кожну людину проблеми. У ньому - спроба розкрити автором п'єси одвічну суть зародження теплих почуттів між представниками протилежних статей.

Події відбуваються в невеликій квартирі, де складно сховатися одному від іншого, як і неможливо приховати свого ставлення до сусіда. Вистава відтворить світ 2х давно одиноких людей, серце яких ще здатне любити і цінувати добро, шукає розуміння, турботи, ніжності. Безліч переживань терзають душу кожного, адже за спиною багаторічний досвід, а також «вантаж» минулих років.

Доступність і звичайні дилеми, які поставлені в поданні, зроблять його зрозумілим для всіх гостей в глядацькому залі. Проходячи на єдиному диханні, п'єса здатна не тільки скрасити дозвілля, а й ненав'язливо наштовхнути на роздуми про вічні цінності. Вечір пройде цікаво і непомітно, надовго порадувавши і подарувавши гарний настрій, якщо купити квитки за ціною 250 грн. в касі або замовити онлайн на сайті нашої афіші на виставу «Постіль брати будете?!?!»

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код