Категорії Інформація
Каси Додати подію
Primitive thing party
18 вересня 2020

Primitive thing party

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Секретный дворик бэкйард BLACK CAFE на Арт-завод Платформа
Беломорская улица, 1

Про подію

PRIMITIVE THING PARTY в Києві!

18 вересня 2020 року в BLACK CAFE на Арт-завод Платформа відбудеться вечірка для вільних людей PrimitiveThingParty в Києві. На присутніх чекають несподіванки та іммерсивні інтеграції. Але ніхто нічого не знатиме заздалегідь. Вечір розпочнеться з welcome drink. Також гості зможуть послухати Dj, пригоститися закусками та випити на барі. Проте головна ідея вечора -зібрати в одному просторі цікаве товариство та отримати можливість знайти нове знайомство. Ми відкриті для людей без пари та для тих, хто готовий до нових зустрічей. Але потрапити сюди зможе не кожен.

Вечір знайомств для цікавих людей

Організатори вечірки обіцяють створити всі умови для нових знайомств і взаємодії. Адже, зазвичай, люди не виходять за межі звичних компаній та старих друзів. І навіть ті, хто робить за день не один десяток дзвінків і зустрічається з людьми по роботі, в приватному житті не завжди готовий заговорити з незнайомцем просто серед вулиці.

Тут буде багато класних люд ей, які стомилися їсти вечерю за переглядом серіалів і готові до живого спілкування. А що далі - залежить лише від долі і від вас!

Щоб потрапити на вечірку PrimitiveThingParty в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 1000 гривень. Ще більше подій шукайте в афіші на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код