Категорії Інформація
Каси Додати подію
SATORI
22 травня 2021

SATORI

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Osocor Residence
вул. Виноградна, 2

Про подію

SATORI в Києві!

22 травня 2021 в  Osocor Residence відбудеться вечірка за участі однієї з найцікавіших фігур світової електронної музики - SATORI в Києві! Цей псевдонім означає “просвітлення” та “енергія”, а належить він мультиінструменталісту Djordje Petrovic і точно відображає суть артиста. Незважаючи на загадковий імідж і звичку ховати очі під широким капелюхом, SATORI показав усім свій оригінальний та самобутній талант створювати треки зі справжньою медитативною атмосферою.

Вечірка SATORI LIVE в Osokor

Сети музиканта скоріше схожі на магічний обряд та сеанс гіпнозу, кожний виступ доповнює експериментальний саунд-арт, багато музичних інструментів, майстерний вокал та електронний spiritual groove.

Якщо ви завітаєте на DGTL в Барселоні, ADE в Амстердамі або Epizode у В'єтнамі, то переконаєтесь, що без SATORI не обходиться жоден великий фестиваль електронної музики. Адже авторське аудіовізуальне шоу  Maktub вже відомо усім прихильникам денс культури від Мексиканських берегів до запальної  Ібіци.

У чому секрет SATORI? Все просто: шалене музичне чуття, талант та харизма, помножені на майстерність. І ця світова зірка виступить у Осокор Резиденс! Цю подію неможливо пропустити! Щоб потрапити на шоу SATORI в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних подій шукайте у нашій афіші Києва!

Яку подію неможливо пропустити цієї весни в Києві? Вечірка SATORI LIVE в Osokor!

  1. Культовий мультиінструменталіст
  2. Музично-візуальне шоу світового рівня
  3. Унікальний концерт електронної музики просто неба
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код