Категорії Інформація
Каси Додати подію
ШЛЮБНИЙ ВЕКСЕЛЬ, АБО ЩАСТЯ ЗА ДОБУ
20 квітня 2024

ШЛЮБНИЙ ВЕКСЕЛЬ, АБО ЩАСТЯ ЗА ДОБУ

Ціна: 250 грн

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2
Купити квиток

Замовити квитки на "ШЛЮБНИЙ ВЕКСЕЛЬ, АБО ЩАСТЯ ЗА ДОБУ"

20 квіт., субота

Про подію

Комедійна опера "Шлюбний вексель, або щастя за добу" в Києві

Опера "Шлюбний вексель, або щастя за добу" вперше відбулася у 1810 році на сцені театру Венеції, і тоді вона мала величезний успіх. На якийсь період вона була забута, але сьогодні цю оперу знову показують глядачам зі сцени театрів. Цього разу показувати "Шлюбний вексель, або щастя за добу" будуть у Києві 20 квітня у Театрі опери та балету і ми рекомендуємо не пропускати цю подію.

Просто зараз купуйте квитки на подію, а також на інші вистави Києва. Зверніть увагу, що в залі Театру опери та балету для дітей та юнацтва діє вільна посадка.

Стара історія кохання в новому відтворенні

"Шлюбний вексель, або щастя за добу" - це фарс в одну дію Джоаккіно Россіні, який в оригінальній версії розгортається в англійському місті 18 століття. У сучасній постановці глядачі перенесуться в райський сад, де все ідеально і прекрасно. Але ідилія буде порушена, коли в сюжеті з'явиться ще один герой, який зовсім не вписується у рамки ідеального світу. 

У виставі висвітлюється тема про право на власний вибір, розповідається про прагнення до мети людини та її вміння домагатися бажаного в складних ситуаціях. Разом з героями ви зможете пережити всі курйозні моменти, їхню історію і безсумнівно стати свідком неймовірної гри акторів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код