Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 квітня - 27 травня 2024

Те, що приховують французи...

Ціна: 350 грн

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б
Вибрати дату

Замовити квитки на "Те, що приховують французи..."

Тривалість події — 180 хвилин.
25 квіт., четвер
18:00
350 грн
Продано
22 трав., середа
27 трав., понеділок

Про подію

Таємниці французьких взаємин в красивій п'єсі «Те, що приховують французи»

Перенестися на 2,5 години до Франції - це цілком здійсненно, якщо відвідати цю чудову виставу Те, що приховують французи, поставлену за сценарієм Ж.-Ж. Брікер і М. Ласега. Легкий комедійний жанр п'єси, дозволеної для перегляду дітям старше 16 років, з прозорими натяками на велелюбність французів, здатний відвернути від всіх неприємностей. Мелодійні французькі популярні в 60-70-тих роках мотиви приємно вписуються в постановку, допомагаючи з'явитися в самому центрі подій. Купити квитки ви завжди можете на сайті нашої київської афіші, або ж в міських точках продажу квитків.

Сюжетна лінія вистави на київській сцені

У головного героя п'єси Альбера Лярама несподівано зникає дружина, залишивши чоловіка виховувати самостійно сина. Мила подруга дружини на ім'я Матильда Ласбрі погоджується допомогти у вихованні хлопчика. Природно, допомога переростає в щось більше. І ось, коли дитина виростає, збираючись одружуватися, батько також хоче пов'язати своє життя з жінкою, котра замінила хлопцю матір. Обидві пари щасливі, але в їх плани втручається гувернантка, що запрошує колишнього коханого Матильди ... Що з цього вийшло - Вам розкажуть актори Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір'я».

У п'єсі головні ролі грають відомі народні артисти України:

  • Альбер- Л. Сомов;
  • Матильда - К. Миколаєва.

Повніше і грандіозніше роблять сюжет:

  • гувернантка Жасант, роль якої виконує Е. Завгородня;
  • залицяльник Френк Хардер, зіграний В. Томусяк;
  • М. Досенко (замінений А. Колукоглу), що став на кілька годин сином, Луї Лямар.

Насичений емоційними сплесками, несподіваними поворотами, яскравими спалахами пристрасті, фантастичними збігами спектакль ні на секунду не дасть можливості занудьгувати. Інтриги, гумор, збентеження і навіть жах змінюються з нереальною швидкістю, примушуючи глядача із завмиранням серця і непідробним інтересом вдивлятися в кожен епізод і рух тіла акторів, прислухатися і вникати в діалоги.

Така ніжна і злегка комічна історія про «Те, що приховують французи», допоможе забути про існуючі проблеми, розвіє смуток, подарує гарний настрій. Обов'язково відвідайте театр ввечері. Квитки на подію можна купити в міських касах або з комфортом замовити по інтернету за ціною 350 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код