Категорії Інформація
Каси Додати подію
Тропічний карнавал. Історії у стилі Танго.
07 квітня 2023

Тропічний карнавал. Історії у стилі Танго.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2

Про подію

Запальний "Тропічний карнавал. Історії в стилі Танго" у Києві

Поціновувачам латиноамериканських танців та експресивності не можна пропустити подію під назвою "Тропічний карнавал. Історії в стилі Танго" в Києві, яка відбудеться на сцені Театру опери та балету для дітей та юнацтва.

Ця вистава являє собою балет в одну дію, де емоції стануть основним рушієм сюжетної лінії — невизначеність, пристрасть і кохання. У ньому братимуть участь артисти балету, вокалісти та артисти хору.

Квитки вже доступні в касах театру, але вам необов'язково їхати туди й купувати їх, адже зробити це можна на цій сторінці всього за кілька кліків. Також ми рекомендуємо подивитися інші вистави Києва, які відбудуться в найближчі кілька місяців.

Експресія танго

У балеті "Тропічний карнавал. Історії в стилі Танго" йтиметься про людей, які втомилися від своєї самотності й готові вирушити в дорогу в пошуках своєї другої половини. Спілкуються герої за допомогою танцю, який дає їм змогу розповісти про себе і дізнатися глибше таємницю серця партнера.

Чи вийде у героїв сюжету знайти те, що вони шукають? Або, можливо, час на пошуки буде витрачено даремно? Ми пропонуємо це дізнатися під час вистави.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код