Категории Информация
Кассы Добавить событие
11 ноября 2018

Sadhguru

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дворец Украина
ул. Большая Васильковская, 103

О событии

Выступление Садхгуру начнется в 17:00. Живая музыка в 16:30. Зал открывается в 16:00.

При себе нужно иметь документ, удостоверяющий личность для получения устройства для синхронного перевода на украинский и на русский язык (бесплатно). На месте можно купить книгу и подписать её у Садхгуру. Ждем вас!

ВНУТРІШНЯ ІНЖЕНЕРІЯ — ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ДОБРОБУТУ ПОДІЯ З САДХГУРУ В КИЄВІ, УКРАЇНА 11 ЛИСТОПАДА 2018

Рідкісна можливість опинитися в присутності Садхгуру, отримати відповіді на свої запитання від Майстра та навчитися технікам медитації.

КИЇВ, 11 Листопада 2018: Садхгуру, йогін та засновник фонду «Іша», входить в число 50 найбільш впливових людей Індії. У 2017 році, урядом Індії, він був нагороджений «Падма Вібхушан» — однією з найвищих щорічних винагород за виняткові і видатні досягнення серед цивільного населення.

Три десятиріччя тому Садхгуру заснував фонд «Іша» — благодійну організацію, діяльність якої

підтримують понад 9 мільйонів волонтерів у 250 центрах по всьому світу. У 2008 році уряд Індії нагородив фонд «Іша» найвищою винагородою у сфері охорони довкілля, за значний внесок у його поліпшення і захист.

Провокаційні та натхненні, логічні та незмінно дотепні виступи Садхгуру завоювали йому репутацію визнаного на міжнародному рівні спікера та лідера думок. Володіючи проникливістю і гострим розумінням світової політики та проблем сучасного світу, а також виключно науковим підходом до питання добробуту людини, він звертався до Генеральної Асамблеї ООН, регулярно виступав з доповідями на Всесвітньому економічному форумі, був спеціальним гостем на Australian Leadership Retreat, Індійському економічному саміті, Петербурзькому міжнародному економічному форумі, конференції TED та багатьох інших.

Публічні виступи Садхгуру проходили в найавторитетніших освітніх установах та університетах по всьому світу, таких як Оксфорд, Стенфорд, Гарвард, Єльський університет, Уортонську школу бізнесу і Массачусетський технологічний інститут. Садхгуру активно залучений в найрізноманітнішу за своєю природою діяльність: архітектуру і графічний дизайн, поезію і живопис, екологію і садівництво, спорт, музику та авіацію.

11 листопада 2018 року Садхгуру здійснить свій перший візит в Україну, де проведе захід «Внутрішня інженерія — технології добробуту». На цьому спеціальному інтерактивному заході Садхгуру допоможе нам по-новому поглянути на багато аспектів нашого життя. Він проведе для присутніх потужні та легкі у виконанні медитативні практики. Для учасників заходу це стане унікальною можливістю отримати відповіді на свої питання і отримати автограф Садхгуру в своєму

примірнику книги «Внутрішня інженерія. Шлях до радості. Практичний посібник від йога» —

бестселері за версією «New York Times», «Washington Post» і Amazon.

Із нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на цьому унікальному заході!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код