Категорії Інформація
Каси Додати подію
Благодійний майстер клас "Танець сили"
02 липня 2023

Благодійний майстер клас "Танець сили"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

The House
вул. Жилянська, 97

Про подію

02 липня в Києві відбудеться благодійний майстер-клас “Танець сили” для жінок.

Захід проведуть Олександр Прохоров, Лада Касинець,Катерина Бєлявська

У неділю, 02 липня, у танцювальному залі Event hall Signal (вул. Жилянська, 97) відбудеться вже шостий благодійний майстер-клас соціального проекту для жінок “Танець сили”.

Це захід про те, як розвивати свою жіночність, де знаходити натхнення та силу і як за допомогою танцю отримувати такі необхідні позитивні емоції.

Початок - о 13:00. Вартість вхідного квитка, який можна придбати на сервісі Kontramarka.ua, - 450 грн. Виручені від події кошти будуть передані на потреби ЗСУ, окрім організаторських.

На учасниць чекає насичена програма з майстер-класами від зіркових танцівників, чимало приємних сюрпризів і подарунків від партнерів.

Своєю майстерністю з дівчатами ділитимуться Олександр Прохоров ідейний натхненник проекту , танцівник, хореограф, срібний призер “Танців з зірками” .

Лада Касинець - хореограф проектів “Танці з зірками” та “Ліпсінк баттл.” Серед зірок з якими працювала Лада - гурт The Hardkiss, Тіна Кароль, Злата Огневич, Діма Монатік, Макс Барских, Наталья Могилевська, Артем Півоваров, Мішель Андраде, Время і Стекло та інші.

Катерина Бєлявська - учасниця та хореограф проекту “Танці з зірками”, режисер-постановник, акторка, практик арт-терапії та педагог.

У цей непростий час жінка розкриває свою неповторну жіночу силу, віру та підтримку для чоловіків. Ми хочемо допомогати жінкам розкривати свою жіночність, позбавлятися стресу та робити важливу справу разом — підтримувати наших захисників!

Не пропустіть “Танець сили” вже 02 липня!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код