Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 березня 2022

Circus.LIFE.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

CIRCUS.LIFE в Києві!

19 березня 2022 року у Freedom Hall (Фрідом Хол) відбудеться ексклюзивне циркове шоу, яке здатне змінити уявлення про циркове мистецтво! CIRCUS.LIFE в Києві - не просто шоу, це Життя Людини, яке ми пропонуємо вам прожити разом. Адже на місці наших героїв може опинитись будь-хто!

Ексклюзивне циркове шоу

Хоча,  хто може напевно сказати, що таке правда? Цього вечора для вас виступатимуть справжні майстри ілюзій: переможець шоу «Україна має талант» Віталій Лузкар та володар Гран-Прі Монте Карло Віталій Горбачевський!

Багато хто знає про славетний цирк du Soleil, але тільки у глядачів нашого шоу є неймовірна можливість побачити його повітряних гімнастів, які підкорили не одну країну світу! У нашому цирку виступають навіть екзотичні папуги, а уся вистава супроводжується сучасним театралізованим відеорядом та живим вокалом!

Наша вистава розрахована на глядачів будь-якого віку, а діти до чотирьох років можуть відвідати її безкоштовно на руках у батьків. Щоб потрапити на ексклюзивне циркове шоу CIRCUS.LIFE в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Києві? На циркове шоу CIRCUS.LIFE!

  1. Сучасний підхід до цирку
  2. Визнані зірки міжнародного рівня на сцені
  3. Багато емоцій та несподіванок
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код