Категорії Інформація
Каси Додати подію
CLOUDLESS (Київ)
13 квітня 2020

CLOUDLESS (Київ)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

CLOUDLESS в Caribbean Club

Гурт-сенсація нацвідбору на Євробачення анонсував перший сольник

Феномен цьогорічного нацвідбору на Євробачення. Гурт-фенікс, який відродився та написав хіт, що звучить на топових радіостанціях України. 13 квітня оновлені Cloudless зіграють перший столичний сольник в камерній атмосфері Caribbean Club. 

Гурт, чиї пісні лунали в численних українських ТВ-шоу та серіалах, у 2019-му взяв творчу паузу. Однак гучного повернення Cloudless 2.0 не довелося чекати довго. Менш ніж за півроку гурт представив публіці нових учасників та увірвався до національного відбору на Євробачення з потужним хітом Drown Me Down. Далі були шалена підтримка публіки, тисячі схвальних відгуків та ротація треку на радіостанції Хіт FM.

Сьогодні Cloudless - це засновник гурту Антон Панфілов, вокаліст Юрій Каналош, відомий участю в телевізійних шоу “Голос країни” та “X-Фактор”, та Михайло Шатохін. 

Нон-конформісти душею, музиканти вирішили зіграти концерт у понеділок - день, коли весь світ відзначає День рок-н-ролу. Так, саме 13 квітня Cloudless збирає прихильників та зіркових друзів в Caribbean Club, щоб вписати нові рядки в історію гурту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код