Категорії Інформація
Каси Додати подію
Deep Purple
06 червня 2018

Deep Purple

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

Легендарний Deep Purple знову в Києві!

31 травня 2022 року у Палаці Спорту відбудеться виступ світової легенди хард-року - гурту Deep Purple в Києві! Концерт в столиці України організовано у рамках світового турне. На вас чекає презентація  нового альбому “Whoosh!” та кращі пісні  за всю історію команди. Реліз платівки відбувся 7 серпня 2020-го Альбом одразу потрапив на шосте місце топ-50 кращих альбомів року  за версією музичного онлайн видання Louder.  І от, нарешті, Deep Purple вирушають у довгу гастрольну  подорож!

Презентація альбому “Whoosh!” у Палаці Спорту

Важко повірити, але історія гурту нараховує вже понад 50 років! За цей час склад команди неодноразово змінювався, але можна з певністю сказати, що це один зі стовпів  світової рок-музики. Ударник Ієн Пейс який грає у групі з моменту її заснування. На рахунку команди понад  100 мільйонів примірників проданих альбомів, 21 лонгплей і визнання планетарного масштабу. У 2016 році Deep Purple зайняв своє гідне місце у Залі слави рок-н-ролу. Не згайте чудову можливість послухати всі культові хіти наживо!

Для усіх палких прихильників Deep Purple організатори концерту підготували ексклюзивну можливість зустрітися і поспілкуватися з музикантами у форматі Meet&Greet! Це буде незабутня подія!. Подробиці шукайте  на офіційному сайті гурту deeppurple.com.

Щоб потрапити на концерт Deep Purple в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На концерт Deep Purple!

  1. Послухати наживо культові хіти і пісні з нового альбому.
  2. Побувати на незабутньому шоу легендарного музичного гурту
  3. Відчути усю енергію справжнього хард-року!

Організатор концерту Deep Purple в Україні - Перше концертне агентство

Meet&Greet лише для власників квитка на концерт https://www.outix.co/tickets/event/451870-1223991051

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код