Категорії Інформація
Каси Додати подію
DepecheMode
19 липня 2017

DepecheMode

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

НСК «Олімпійський»
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55

Про подію

DepecheMode - одна з головних музичних подій літа 2017!

Магічним чином, музика входить в наше життя, заповнюючи у ній усі емоційні ніші. Коли ви чуєте одну з улюблених пісень, по шкірі обов'язково пробігають мурашки, а в голові виникають картинки тих моментів, що ви переживали під цю музику. У світі дуже багато записів, музичних хітів та кліпів, але не всім вдається так глибоко проникати в серця, як творінням британського гурту DepecheMode.

Заполонити душі багатьох поколінь, вдавалося кільком виконавцям в світі. Одним із них став Девід Гаан. Заснуванням, всіма відомого тріо, став 1980 рік (на початку це був квартет). З далеких 80-х і по сьогодні, своїм проникливим голосом, публіку тішив - Дейв Гаан, Мартін Гор - демонстрував майстерність гри на клавішах і гітарі, разом з Енді Флетчером і Вінсом Кларком. Протягом усієї кар'єри гурту DepecheMode, склад змінювався кілька разів, поки не сформувалася остаточна трійця - Мартін, Дейв, Енді.

DepecheMode- змінили цей світ!

Увійшовши в 50-ку кращих виконавців за всю історію, британці перевернули розуміння рок-електроніки. Кількість нагород і номінацій, які "тріо" завоювали за роки свого існування, просто неможливо перерахувати. Переможці в номінації «Краща група» 2006 року, церемонія MTV Europe Music Awards стали 98-ми у списку «ста найвидатніших виконавців всіх часів і народів».

Навіть ті, хто не є фанатами британських виконавців, напевно з перших секунд впізнають:

Enjoy the Silence
Strange Love
Freelove
Walking in my shoes

Легенди всіх часів їдуть в Україну!

Можна починати закреслювати дати календаря. 19 липня DepecheMode подарує всім свої хіти, а також порадує виконанням пісень їх нового альбому. Не пропустіть феєричне подія в світі електронної та рок музики. Купити квиток на DepecheMode в Києві можна на сайті kontramarka.ua.

Слідкуйте за нашою афішею, вибирайте улюблені концерти і насолоджуйтеся музикою геніїв сучасності!

Замовити або забронювати свій квиток, можна на сайті Контрамарка!

(с)utl

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код