Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ëлка
15 лютого 2022

Ëлка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Ёлка у Києві!

15 лютого 2022 року в Жовтневому палаці відбудеться концерт Ëлки у Києві з програмою «Мне легко». Великий концерт виконавиці стане справжнім подарунком для всіх шанувальників. Адже Єлизавета Іванців, відома як Ёлка, не просто улюблениця тисяч українців, а й сама народилася та багато років прожила в Ужгороді на Закарпатті. Цього вечора на вас чекають нові пісні та улюблені кожним хіти. Сама співачка ніколи не обмежувала себе одним жанром і завжди експериментувала: рок, хіп-хоп, R&B – були і залишаються частиною її музичного стилю. З 2019 року працює над авторським проектом ЯАVЬ, який можна назвати альтер-его співачки. Проте, хоч би як розвивався творчий шлях виконавиці, кожен концерт Ёлки — це справжній вибух емоцій та почуттів, які варто почути та відчути наживо! І ця зустріч відбудеться вже незабаром!

Концерт із програмою «Мне легко»

Ви чекали і нарешті дочекалися! Чуттєві мелодії, щирі тексти та чарівний голос — все це наповнить справжнім щастям усіх глядачів, які відвідають концерт у Києві! Хіба можна уявити найкращий вечір у колі друзів чи разом із коханою людиною?

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.  Щоб потрапити на великий концерт Ëлки в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Києві у лютому? На концерт Ёлки!

  1. Першим почути нові пісні
  2. Побачити довгоочікуване шоу
  3. Поринути у глибокий чуттєвий вокал
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код