Категорії Інформація
Каси Додати подію
EVANESCENCE
26 червня 2017

EVANESCENCE

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Evanescence

Відомі виконавці популярних хітів "My Immortal" і "Bring me to life" - рок-група Evanescence вперше приїде до Києва з сольним концертом, щоб порадувати своїх фанатів улюбленими піснями. Станеться це 26 червня в Києві на сцені Stereo Plaza і стане чудовою можливістю для шанувальників почути потужний вокал Еммі Лі - засновниці і фронтвумен групи Evanescence. Купити квиток на найдрайвовiшу подію літа ви можете на нашому сайті kontramarka.ua і в касах Києва.

Світова популярність

Перший альбом Evanescence випустили у 2000 році і за дуже короткий період здобули багатомільйонну армію фанатів. Їх відомий хіт My Immortal кілька місяців не покидав топові рядки хіт-парадiв радіостанцій різних країн світу і до сьогодні залишається джерелом натхнення багатьох талановитих музикантів. За свою кар'єру Evanescence були нагороджені двома статуетками Греммі і Billboord Music Awards.

Унікальний голос, що пронизує до глибини душі

У своїй грі Evanescence поєднують альтернативний і готичний рок з домішкою металу. А завдяки вокальним даним солістки групи Еммі Лі їх музика набуває дуже глибокого звучання.

Хоч ніхто з музичних критиків не наважується віднести їх манеру виконання до жодного жанру, це не зупиняє артистів. Вони просто знову і знову радують фанатів по справжньому драйвовим і одночасно гармонійним і чистим звучанням. Саме завдяки своїй енергетиці і несхожості на інших вони заслужили любов своїх слухачів. Приходьте, щоб переконатися в тому, що Evanescence - це квінтесенція пристрасного, бурхливого, сповненого емоційним вибухом виконання. Слiдкуйте за нашою афішею, щоб не пропустити концерт Evanescence в Києві.

(C) utk

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код