Категорії Інформація
Каси Додати подію
«Бізнес як мистецтво»  Михайло Казінік
30 жовтня 2019

«Бізнес як мистецтво» Михайло Казінік

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «БІЗНЕС»

Fedoriv Hub
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5

Про подію

Всесвітньо відомий викладач Драматичного інституту Стокгольма і Вищої школи бізнесу Скандинавії, експерт Нобелівського концерту Михайло Казінік вперше в Україні, а саме в Києві проведе унікальну конференцію під назвою «Бізнес як мистецтво».

Подія відбудеться 30 жовтня в Fedoriv Hub.

У рамках зустрічі з українськими бізнесменами Казінік підніме питання, чи можна взагалі розвинути в собі парадоксальне мислення, які музичні таємниці можуть стати корисними для особистостей, чий бізнес вже є успішним, а також як велика музика може розвинути ваше бізнес- мислення.

Тільки бізнес та менеджмент не дозволяють помилок. Бо бізнес-мислення — це безперервний ланцюг логічних, соціальних, стратегічних зв’язків і понять. Це постійно напружена увага в цілому і до деталей.

Такі музично-просвітницькі конференції для бізнесової еліти Михайло Семенович проводить по всій Європі протягом 25 років. Його концепцію вже перевірили на собі топ-менеджери великих компаній в Данії, Норвегії, Фінляндії та Швеції. Однак в нашій країні подібний захід відбудеться вперше.

За словами Михайла Казініка, саме світ мистецтва є тим унікальним джерелом натхнення усіх, і особливо для тих, чиє життя пов’язане з бізнесом.

У першу чергу, конференція розрахована на керівників компаній та топ-менеджерів, чия робота полягає у створенні нового. Також зустріч буде корисна для тих, хто хоче підвищити мотивацію до досягнення поставлених цілей, або вивести свою роботу та роботу своєї команди на більш високий рівень. Якщо ви не знаєте, де шукати нові можливості для підвищення ефективності управління бізнесом і власною кар’єрою, ця зустріч саме для вас.

Якщо ім’я Михайла Казініка вам досі з якихось причин невідоме, радимо напередодні цієї зустрічі прочитати про нього якнайбільше. Адже ця дивовижна людина вже з перших хвилин зможе закохати вас в бізнес як мистецтво і навчить трактувати його надбання без штампів і стереотипів. Михайло Казінік — відомий мистецтвознавець, письменник, поет, режисер, а ще викладач Драматичного інституту Стокгольма і Вищої школи бізнесу Скандинавії, експерт Нобелівського концерту.

«Я всім кажу, що коли ви будуєте бізнес, не забувайте про емоційну систему, адже від неї безпосередньо залежить ваш загальний стан. Тобто, в кінці будь-якого проекту повинна бути саме естетична мета. А не тільки ідея заробити великі гроші. Якщо бізнесмен ставить перед собою вищу мету естетичну, то я запевняю, що в цьому випадку він, без сумніву, отримає прибуток. Тому що тут працюють вищі сили законів рівноваги», — розповідав культуролог в нещодавньому інтерв’ю Андрію Федоріву.

Зустріч пройде 30 жовтня в Fedoriv Hub. Тривалість конференції — 2,5 години.

До речі, на цей особливий захід запланована обмежена кількість місць, тож рекомендуємо не зволікати.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код