Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олена Андрейчикова з програмою "Ніжні виживуть"
25 травня 2021

Олена Андрейчикова з програмою "Ніжні виживуть"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

Олена Андрейчикова в Києві!

25 травня 2021 року в Будинку Архітектора відбудуться іронічні читання Олени Андрейчикової в Києві з програмою “Ніжні виживуть”. Вечір пройде під у музичний  супровод піаніста Андрія Показа. На вас чекають смішні оповідання з нової книги, а також вже відомі тексти. Недарма читачі письменниці часто вигукують: “це все про мене”! Тим більше, що авторка майстерно читає власні твори та занурює присутніх в атмосферу почуттів, посмішок та натхнення.

Літературні читання “Ніжні виживуть”

Олена Андречикова не тільки автор, а й радіоведуча, дипломантка Міжнародної літературної премії ім. Бабеля та чарівна жінка, яка схильна до самоіронії та до сміху над будь-якою життєвою ситуацією.

Давайте влаштуємо собі маленьке свято весни разом з чудовою музикою та літературою! Після виступу письменниця влаштує автограф-сесію для всіх присутніх. А ті з глядачів, які оберуть місця у першому та другому рядах, отримають у подарунок нову книгу “Ніжні виживуть”.

Щоб потрапити на літературні читання “Ніжні виживуть” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати сучасну прозу в Києві? На літературних читаннях Олени Андрейчикової!

  1. Нові твори у авторському читанні
  2. Музичний супровід від піаніста-віртуоза
  3. Можливість взяти автограф і отримати нову книгу

Захід буде відбуватись на російській мові

#прозаnostra

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код