Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Ти як?" Виставка-досвід
25 червня 2023

"Ти як?" Виставка-досвід

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ВИСТАВКИ»

Український Дім
м. Kиїв, вул. Хрещатик, 2

Про подію

Ти як?

Виставка-досвід

З 1 до 25 червня в «Українському домі» пройде виставка про досвід нашого 2022 року, якого ніхто з нас не хотів би мати, але саме він та пам’ять про нього формуватимуть наше майбутнє.

На 5 поверхах Українського дому буде представлено більше 500 робіт понад 100 українських авторів — фотографія, живопис, графіка, скульптура, інсталяція, перформанс. Всі об’єкти у хронологічній послідовності — сезон за сезоном — відтворять рік, який змінив нас назавжди. Всі його здобутки і втрати. Відчуття єдності, сили і відчайдушної хоробрості українських громадян.

Кожна робота виставки фіксує певний момент минулого року.

1 і 2 поверхи — наближені до сьогоднення

3 поверх — літо 2022

4 поверх — холодна весна 2022

5 поверх — точка мовчання та перші два тижні повномаштабної війни.

Цей проект — початок загальнонаціональної дискусії про пам'ять російсько-української війни. І в цій розмові важливий голос кожного українця.

Організатори:

Український музей сучасного мистецтва UMCA, заснований ГО МСМ, платформа культури памʼяті Минуле / Майбутнє / Мистецтво та Національний центр “Український дім»

Вартість квитків:

повний – 80 грн

пільговий – 50 грн (для школярів та студентів)

Вхід вільний для:

пенсіонерів, дітей до 7 років, осіб з інвалідністю 1-2 групи, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх родин, військовослужбовців строкової служби, працівників музеїв, членів Національної спілки художників України, власників членських карток CIMAM, ICOM (за наявності дійсних посвідчень).

У разі оголошення повітряної тривоги відвідувачі можуть скористатися укриттям, що знаходиться у підвальному приміщенні Українського Дому.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код