Категорії Інформація
Каси Додати подію
Фестиваль «Зов героїв»
10 жовтня 2021

Фестиваль «Зов героїв»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Парк Київська Русь
Копачів, Київська область

Про подію

Приїжджайте 19 та 20 травня у «Парк Київська Русь» на грандіозний фестиваль всеукраїнського масштабу! Відважні лицарі у важких обладунках, їхні бойові мечі та сокири, різнобарвні стяги та щити з гербами, а головне — мужність та вправність — незабутнє видовище, яке можна побачити в передостанні вихідні травня.

«Зов героїв» — це наймасштабніший та найпопулярніший щорічний чемпіонат України з середньовічного бою, в якому беруть участь сотні бійців. Серед них і учасники Національної збірної України з середньовічного бою, які не раз виборювали призові місця у чемпіонаті світу з цього виду спорту. Це не постановочні бої, тут все по-справжньому!

Вражаючі поєдинки проходитимуть як в форматі двобоїв, так і в групових номінаціях згідно правил середньовічного бою, визнаного видом спорту Міністерством молоді та спорту. Співорганізатором чемпіонату виступає Всеукраїнська федерації середньовічного бою.

Окрім того, протягом вихідних можна буде прокататися верхи на коні чи поні, пролетіти на тролеї «Політайло» (канатний спуск)постріляти з лука, виготовити власноруч сувенір на одному з майстер-класів, відпочити на пляжі Лісового озера. Працюватимуть музеї, діятиме фотолокація з переодяганням в середньовічні костюми, ярмарок майстрів. На території працюватиме безліч точок харчування та корчма. А також можна буде залишитися на ніч в унікальних апартаментах середньовічного антуражу.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі.

Парк відкривається о 10:00, початок програми о 13:30

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код