Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 жовтня 2021

Ирина Круг

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Ірина Круг в Києві!

8 жовтня 2021 року в Жовтневому палаці відбудеться концерт Ірини Круг в Києві з презентацією нової програми “Ти серце і душа”. Щира та чуттєва Ірина по праву здобула звання “Королева шансону”, тим більше, що  так називають співачку її численні шанувальники. І цього разу артистка  привезе в столицю України свої мелодійні та чуттєві композиції.

Концерт “Ти серце і душа”

Все більше глядачів помічають, що живий виступ Ірини Круг - це не просто концерт. Це розмова з людиною, якій є, що розповісти.  З тим, хто знає, що таке труднощі, переживання, наполеглива праця заради втілення мрії і довгоочікувана перемога над всіма обставинами. Ця людина і є сама Ірина Круг, чия неймовірна доля привела її на сцену і зробила улюбленицею мільйонів. Вона чесна. Вона справжня. І цього вечора співатиме для вас.

Чудова атмосфера для осіннього вечора, теплі слова та емоції. Світлі думки та враження, якими вам захочеться поділитись! Щоб потрапити на концерт Ірини Круг в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де послухати якісний шансон в Києві? На концерті Ірини Круг!

  1. Чуттєвий вокал
  2. Справжні емоції
  3. Улюблені і нові пісні

Ірина Круг пісні:

  • “Тебе, моя последняя любовь”
  • “Когда зима в душе пройдет”
  • “Не жалею”
  • “Дом на горе”
  • “Метель”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код