Категорії Інформація
Каси Додати подію
Коляда та й Плєс
17 січня 2022

Коляда та й Плєс

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр ім. Івана Франка
м. Київ, пл. Івана Франка, З

Про подію

«Коляда та й плєс … Ізпрежди віка…» в Києві!

17 січня 2022 року у Національному академічному драматичному театрі ім. Франка відбудеться різдвяна притча «Коляда та й плєс … Ізпрежди віка…» в Києві від режисера, лауреата Шевченківської премії Ростислава Держипільського. Ви почуєте самобутній гуцульский “плес” - різдвяний музичний обряд, який увійшов до національного реєстру культурної спадщини ЮНЕСКО. У музичній виставі прозвучать колядки з різних куточків України.

Різдвяні набутки

Усі разом вони склалися у неймовірно глибоку та містичну історію Різдва, яка розповідає, що стало основою нашого життя на Землі, та несе надію на світле прощення і любов Всевишнього. У постановці задіяні рідкісні старовинні твори, які прийшли до нас з глибокого минулого, а також відомі чи не кожному українцю колядки.

Виконавці Івано-Франківського національного театру привезуть до столиці неймовірний настрій гуцульського свята та наповнять ваші зимові дні неповторними враженнями.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу-феєрію «Коляда та й плєс … Ізпрежди віка…» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста.  Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Яку виставу не можна пропустити у Києві? Феєрію «Коляда та й плєс … Ізпрежди віка…»!

  1. Колоритна та самобутня святкова містерія
  2. Постановка відомого українського режисера
  3. Неймовірна коляда з глибини віків
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код