Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 листопада 2023

Корсар

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Корсар”  в Києві!

У Національній опері України зустрічайте романтичний балет “Корсар” в Києві за мотивами поеми Д. Байрона. Ця історія наповнена снами та романтикою, шляхетними розбійниками та коханням. Балет став останнім твором видатного композитора А. Адана. Ми поринаємо у давні часи і опиняємось на ринку невільників. Саме тут чекає на свою долю красуня Медора, яку хочуть продати у гарем паші. Однак на площу приходять мужні корсари і їхній прекрасний ватажок Конрад. Вони вирішують викрасти полонянок, тим більше, що серця Конрада і Медори пронизує стріла взаємного кохання.

Романтичний балет

Однак щастя у гроті, де переховуються пірати, триває недовго. Підступність, заздрість та жадібність роблять свою чорну справу і вносять розбрат в товариство розбійників. Медора потрапляє у палац паші, а Конраду знову доведеться боротися за своє кохання і наражати себе на небезпечні пригоди.

Цей балет наповнить ваші серця романтикою, неначе вітрила морським бризом. Романтичні та щирі почуття, віроломні злодії і щастя, яке неодмінно буде нагородою сміливому серцю. Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на балет “Корсар” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дівчиною в Києві? На балет “Корсар”!

  1. Чудова музика і майстерне виконання
  2. Неймовірно  романтична історія
  3. Захоплюючі пригоди
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код