Категорії Інформація
Каси Додати подію
Людвіг XIV
17 березня 2024

Людвіг XIV

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17

Про подію

“Людвиг ХІV” в Києві!

У Театрі на Липках відбудеться вистава “Людвиг ХІV” в Києві. Ця зворушлива історія про справжню дружбу, яка можлива навіть між дуже різними істотами. Людвіг ХІV - почесний продовжувач справи лисячих, чий обов’язок ходити до курника за здобиччю. Саме так вчиняє його татко - сміливий та поважний мисливець. А от син...

Син зустрів у курнику Тутту, яку зовсім не хочеться їсти. Адже дружити з маленькою курочкою набагато цікавіше! Навіть, якщо весь світ буде проти, що може стати на заваді? Її пір’я? Його пухнастий хвіст? Яка різниця, якщо ви обидва - добрі, віддані та чуйні!

Дитяча вистава про справжню дружбу

Але життя повне не тільки приємних зустрічей, а й небезпек. Дворовий пес - це раз. Реакція лисячої родини на таку несподівану дружбу - це два. Та й батько-півень теж може бути не в захваті. Адже завжди було так, що лиси і кури ворогували. Однак може ця дружба двох маленьких непослухів - початок великого перемир’я?

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог відповідно постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Людвиг ХІV” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дітьми в Києві? На виставу “Людвиг ХІV”!

  1. Постановка чудової дитячої казки
  2. Доказ того, що для справжньої дружби немає перепон
  3. Чудові герої і їхні батьки
  • Прем'єра вистави відбулася 24 листопада 2018 року
  • Тривалість вистави - 1 година 10 хвилин
  • Рекомендований вік - з 5 років
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код