Категорії Інформація
Каси Додати подію
LUX FM CHERRY PARTY
11 лютого 2022

LUX FM CHERRY PARTY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

NAVY
с. Осещина вул.Київська 2г

Про подію

LUX FM CHERRY PARTY у Києві!

11 лютого 2021 року у заміському порту відпочинку NAVY відбудеться LUX FM CHERRY PARTY у Києві на честь Дня всіх закоханих!

LUX FM CHERRY PARTY – це відомий бренд у світі музичних подій! Тільки топові зірки та неповторна атмосфера свята, яка чудово пасує до романтичних   урочистостей!

Для наших гостей ми забезпечимо комфорт та сервіс заміського дозвілля преміум-класу. У масштабному розважальному комплексі також обладнано власний Event Hall на 650 гостей з високотехнологічною системою 3D-мепінгу, який відповідає всім вимогам сучасності та підходить найвибагливішим організаторам. Ну, і звичайно, ми пишаємось нашим рестораном та великим вибором авторських страв від професійного кухаря.

Концерт Злати Огневич, Артема Пивоварова та Анни Трінчер

На глядачів чекає насичена видовищна шоу-програма та концерт одразу трьох топових виконавців: ZLATA OGNEVICH, ARTEM PIVOVAROV та ANNA TRINCHER! Ми всі знаємо цих яскравих українських хітмейкерів, однак давайте разом коротко перерахуємо пам'ятні моменти, за які ми їх особливо вирізняємо.

Злата Огневич – увійшла до ТОП-3 на пісенному конкурсі “Євробачення”-2013. Авторка композиції “Солодка кара” та найбільш запальна холостячка країни.

Артем Пивоваров - неймовірно популярний артист, автор найкращої пісні року “Дежавю” за версією премії YUNA-2021. Тепер він не тільки співак і саунд-продюсер, а й законодавець трендів у музичному просторі СНД!

Анна Трінчер - зірка телесеріалу “Школа”, учасниця Дитячого Євробачення та шоу “Голос Країни”.  А ще - володарка неймовірної харизми та енергетики!

Кращого місця для святкування Дня святого Валентина нема чого шукати! Частування - у вартості квитка!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музичну вечірку LUX FM CHERRY PARTY у Києві, купуйте квитки у нас на сайті та в касах столиці. Безліч відмінних розваг та музичних концертів в афіші Києва чекають вашої уваги на сторінках нашого сайту.

Де почути одразу трьох знаменитих хітмейкерів за один вечір у Києві? LUX FM CHERRY PARTY!

  1. Топові артисти
  2. Запальні ритми
  3. Заміська локація Navy

Ведучі заходу - Слава Дьомін та Васіліса

У вартість квитка за стіл входить сет:

  • Плато з крафтових сирів
  • Ігристе вино – 0,75
  • Негазована та газована вода
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код