Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 червня 2021

Mac DeMarco

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

"Шановний власник квитка,

Сьогодні ми розпочинаємо процедуру повернення коштів за відмінений концерт Mac DeMarco, який мав відбутися 30 червня 2021 року.

Всі повернення здійснюватимуть квиткові оператори.

Збір заявок на повернення починається сьогодні, 23 червня.

Фактичне повернення коштів згідно з оформленою заявкою почнеться з 29 червня.

Якщо ви придбали квиток в касі, зверніться, будь ласка, до квиткового оператора, кому належала точка продажу (каса).

Як організатор ми запевняємо, що кошти будуть повернуті у повному обсязі номінальної вартості квитка.

Отже, якщо ви придбали квиток на:

Kontramarka.com - будь ласка, зверніться за посиланням: https://kontramarka.ua/uk/mac-demarco-64513.html 

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, ви завжди можете звернутися до нас в приватні повідомлення або за адресою [email protected] 

Ми вдячні всім та кожному за очікування та терпіння

Нехай сьогодні концерт скасовано, однак ми обіцяємо докласти максимум зусиль, щоб наш з вами улюблений артист приїхав до України в майбутньому!"

У разі виникнення питань, пишіть/дзвоніть. 

Дякую! 

Пошта для прийому заявок [email protected]

Мак Демарко в Києві!

30 липня 2021 року на Арт-завод “Платформа” в Києві вперше в Україні  виступить незалежний канадський музикант Мак Демарко. Вся його музична біографія - це суцільна мрія. Родичі артиста займалися хто суддівством, хто громадським транспортом, а на гітарі його навчила грати бабця. Далі хлопець спробував себе у численних шкільних командах. Канадські школярі грають все, що звучить, від пост-панку до ритм-н-блюзу. Але Демарко виріс і  вирішив, що робитиме все сам. З того часу він самотужки писав, грав і продюсував всі свої композиції. Для такої плідної праці йому вистачало спальні, а тепер його творча лабораторія переїхала до повітки у подвір'ї власного будинку.

Перший концерт в Україні

На цьому історія дивакуватого музиканта закінчується і починається історія інді-зірки світового масштабу, яка грає на концертах з власним гуртом і надихає власним стилем чимало інших виконавців.

Можливо, секрет успіху полягає у тому, що музика Демарко проста, а тексти зрозумілі кожному. Адже головна концепція музиканта - не ускладнюй і життя буде легше. Зрештою, цей простий хлопець заснував власний Mac's Record Label, випустив альбом Here Comes The Cowboy і потрапив із ним до топ-10 Billboard. Отак просто.

Але і в Hollywood Bowl, і в Alexandra Palace, на десять тисяч місць Дeмарко зберігає головне - домашню затишну атмосферу своїх концертів. Тут жартують і спілкуються з публікою як з добрими друзями.  А після основного сeту можуть годинку пограти кавeри улюблених гуртів - Metallica, Misfits, Nirvana и AC/DC. І як ми жили без такого хлопця?

Щоб потрапити на концерт Мака Дeмарко в Києві, купуйте  квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 1190 до 1490 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати незалежного виконавця в Києві? На концерті Мака Дeмарко!

  1. Побувати на першому українському концерті зірки
  2. Спіймати літній настрій
  3. Відчути себе в колі друзів

Mac Demarko пісні:

  • Chamber of Reflection
  • My Kind of Woman
  • Freaking Out the Neighborhood
  • On The Square
  • Nobody
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код