Категорії Інформація
Каси Додати подію
Місце для дракона
25 квітня 2024

Місце для дракона

Ціна: 250 грн

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17
Купити квиток

Замовити квитки на "Місце для дракона"

Тривалість події — 80 хвилин.
25 квіт., четвер

Про подію

“Місце для дракона” в Києві!

У Театрі на Липках відбудеться вистава “Місце для дракона” в Києві. Ця історія про мовчання, бездіяльність і ненависть. Про те, що змушує нас пливти за течією, і що спонукає до дії. Часто - жорстокої і безглуздої. Кожна людина може відчути свою межу пасивного споглядання. Але лише одинці можуть вчасно зрозуміти, коли  головний мотив до дії - спільна ненависть до умовного ворога, якого можна вбити лише за те, що він не такий як ми. Зрозуміти і зупинитись. Або надалі плекати свою криваву жагу у темряві власних, але таких безпечних упереджень. Бо хто ж хоче перетворитися на ворога більшості?

Аполітичний детектив

У одній не занадто веселій державі жили не дуже жваві громадяни. Здавалося, що тут нічого ніколи не відбувається. Аж поки поруч  не оселився дракон. Тихий, вразливий і тонкий, який нікому не завдавав шкоди. Але якщо ти дракон - тебе треба ненавидіти. А ще краще - вбити. Тож у всіх мешканців одразу з’явилась страшна і важлива справа. Адже, коли мова йде про виживання, вже не до політики.  Але чи зможуть людяність і справедливість перемогти ненависть?

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Місце для дракона” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

На яку виставу піти в Києві? На “Місце для дракона”!

  1. Філософський зміст
  2. Актуальна тема
  3. Напружений сюжет
  • Тривалість вистави - 2 години 40 хвилин
  • Рекомендований вік - з 16 років
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код