Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ніч перед Різдвом
13 січня 2024

Ніч перед Різдвом

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київська фортеця
бульвар Лесі Українки 12-14

Про подію

"Ніч перед Різдвом" – зимова казка за повістю славетного українського письменника Миколи Гоголя. Тут є всі улюблені Гоголем та народною українською міфологією персонажі: Відьма, Чорт, козак-характерник Пацюк і чарівні перевтілення. За один вечір ви зможете побувати в різдвяному засипаному снігом селі Диканька на Полтавщині та в холодному не гостинному імперському Санкт-Петербурзі. Калейдоскоп яскравих персонажів та картинок, які «перегортаються» прямо на очах у глядача.

Ми намагалися зберегти оригінальну мову Гоголя і передати дух та атмосферу зимових свят – такими, як вони святкували в Україні з давніх-давен.

Виставу рекомендовано для перегляду всією сім'єю (12+).

Поспішайте створити для себе та всієї своєї сім'ї святковий новорічно-різдвяний настрій!

Прем'єра вистави відбулася 1 грудня 2012 року. І з того часу ця зимова чарівна казка-комедія для дітей та дорослих має незмінний успіх, як в Україні, так і в інших країнах. Театр "Маскам Рад" з успіхом показав виставу "Ніч перед Різдвом" на міжнародному театральному фестивалі "ВРЕМЕ" у Болгарії, на міжнародному театральному фестивалі "Діонісій" у Польщі. Виставу було також відібрано журі для показів на фестивалях в Індії та Естонії.

Виставу було неодноразово показано з благодійною метою: у Дитячому інтернаті для розумово відсталих дітей, для дітей із дитячих будинків у Заповіднику "Києво-Печерська Лавра", у Гостинному дворі, у залі для урочистостей у Нацональному історико-культурному заповіднику "Гетьманська столиця" у Батурині.

Посадка вільна

Частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на підтримку Сил оборони України

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код