Категорії Інформація
Каси Додати подію
Онлайн концерт: Альбіон. Київський камерний оркестр
23 серпня 2022

Онлайн концерт: Альбіон. Київський камерний оркестр

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн
Онлайн

Про подію

Онлайн концерт: Альбіон. Київський камерний оркестр

23 серпня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Альбіон. Київський камерний оркестр» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Аркою програми стануть дві рапсодії: «Іспанська» – Моріса Равеля й «Українська» Левка Колодуба. Рапсодії прийшли у професійну музику із епосу стародавніх греків. Чи не найвідоміший співець-рапсод того часу – Гомер, автор «Ілліади» й «Одіссеї». Композитори початку ХІХ століття запозичили не лише епічний характер рапсодії, але і його народний зміст. Рапсодіями стали називатися музичні поеми про історію різних країн, народів, а в їх основу лягли народні ритми й мелодії. Равель, хоч і був французом, натхненно оспівав у своїй рапсодії Іспанію, а Колодуб – рідну Україну, використавши у музиці фольклорний колорит західного карпатського регіону.

Центром програми стануть віртуозні концертні композиції, написані на циганські мотиви. Прозвучить ще одна оркестрова рапсодія Равеля, «Циганка», а також «Циганські наспіви» Пабло Сарасате. Партію скрипки соло в обох творах виконає Максим Грінченко.

Програма:

М. Равель – Іспанська рапсодія для симфонічного оркестру, M. 54

– Концертна рапсодія «Циганка» для скрипки з оркестром, M 76

П. Сарасате – Циганські наспіви для скрипки з оркестром, тв. 20

Л. Колодуб – Українська карпатська рапсодія № 1 для симфонічного оркестру

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 23 серпня. Початок о 17:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код