Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 липня 2024

Подарунковий сертифікат

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

Подарунковий сертифікат в театр оперети - ідеальний подарунок

Вітати улюблених, близьких, дорогих серцю людей і колег по роботі доводиться часто з різними святами (іменинами чи Новим роком, жіночим або чоловічим днем, Днем святого Миколая або Різдвом). При виборі сюрпризу, намагаються врахувати смаки, уподобання, інтереси того, кому призначається подарунок. Однак найкращий варіант презенту, який нині можна зустріти - це подарунковий сертифікат, адже він надає можливість вибору.

Мистецтво - це прекрасно, тому бажаючи справити хороше враження, принести позитивні емоції, позитив, додати фарб у життя, можна сміливо дарувати квиток в Київський національний театр оперети. Але щоб не прогадати з заходом, варто подарувати подарунковий сертифікат. В такому випадку винуватець торжества буде мати можливість самостійно вибрати саме той спектакль з театрального репертуару, про який давно мріялося, і який викличе захоплені почуття. Такий сюрприз обов'язково сподобається навіть самим вимогливим друзям і колегам.
Подарунковий сертифікат одноразовий, їм можна скористатися лише один раз, обмінявши в касі Театру оперети на квиток на вподобане захід, після чого він залишається у касира. Забронювати місця в залі можна на зазначену на бланку вартість також у адміністраторів. Повернути не використаний презент можна. Випускають його номіналом 200, 300 і 500 грн. (Відповідно, купити можна за вказану ціну). Зручно, що електронний варіант такого сюрпризу можна замовити в будь-який час дня і ночі по інтернету.

Подарунок - це просто, потрібно лише вміти правильно його вибрати.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код