Категорії Інформація
Каси Додати подію
Static X
23 листопада 2022

Static X

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

Static-X у Києві!

23 листопада 2022 року в київському клубі Atlas пройде виступ легенд індастріалу Static-X, що возз'єдналися на згадку Вейна Статика, в Києві. Цей концерт є частиною великого грандіозного туру Rise Of The Machine, який гурт запланував на честь 20-річного ювілею альбому Machine. Цей лонгплей відрізняється не лише своєю популярністю у фанатів, але також відомий тим, що став останньою студійною роботою, яка була записана всіма чотирма засновниками Static-X. Сам альбом буде перевиданий у лютому цього року, а ремайстерінгом пісень займається продюсер оригінального студійника Ульріх Вайлд. Окрім звичних вихідних дванадцяти треків, бонусом буде додано ще три композиції з останніх живих виступів колективу.

Концерт туру Rise Of The Machine

“Ми плануємо грати майже всі пісні і з Machine, і з Wisconsin Death Trip, але в сет-листі буде і кілька класних сюрпризів. Буде дуже круто знову виступати з друзями, щоб разом розділити це ностальгічне безумство. Це точно запам'ятається нам надовго! Ми  не дочекаємося відсвяткувати 20 років, одночасно згадуючи всі ці прекрасні роки з Вейном. Пошумимо на славу з нашими фанами!", - коментують Static-X.

Гарна нагода зібратися разом шанувальникам колективу та всім поціновувачам індастріалу та пошуміти разом із Тоні Кампосом, Коічі Фукудою, Кеном Джеєм та Xer0. У великий тур із творцями напряму музики "Evil Disco" вирушають також піонери ню-металу Dope.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Static-X туру Rise Of The Machine у Києві, вже зараз бронюйте місця та купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Запевняємо, що вони розійдуться задовго до цієї довгоочікуваної події. Ще більше концертів в афіші Києва дивіться на нашому сайті.

Яку подію неможливо ігнорувати поціновувачу індастріалу в Києві? Виступ самих Static-X

  1. Великий грандіозний тур гурту
  2. Ностальгічні хіти та сюрпризи
  3. Особливий драйв живих виступів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код