Категорії Інформація
Каси Додати подію
ТЕСТ
07 лютого 2024

ТЕСТ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Золоті Ворота»
м. Київ, вул. Шовковична, 7А

Про подію

Жанр: сімейний горор

Автор: Лукас Берфус

Режисерка: Тамара Трунова

Переклад: Павло Ар’є

Композитор: Богдан Лисенко

Художниця: Марія Погребняк

Актори: заслужена артистка України Віталіна Біблів, Богдан Буйлук, Христина Люба, актор Київського академічного драматичного театру на Подолі Артем Мяус, Антон Соловей

Тривалість: 120 хв. (з антрактом)

Прем’єра: 18 лютого 2022

Обмеження за віком: 18+

У виставі присутні відверті сцени.

Проект реалізовується за підтримки Посольства Швейцарії в Україні

“Не треба підключати хірургів, щоб вирізати зло з наших тіл: ясний розум і чутливе серце допоможуть нам розпізнати насильство, допоможуть заговорити про нього, а якщо вистачить мужності і не буде страху за наше життя, ми зможемо виступити проти насильства та подолати його.”

Лукас Берфус

Сім’я – основа всього. Сім’я – найрідніші та найближчі люди, яких має людина. Сім’я – іноді просто прикриття, кордон між “сімейним угрупуванням” та рештою світу. Як довго може існувати таке прикриття і що станеться, коли через найменшу провокацію все це розлетиться на друзки і почнуть відкриватися страшні таємниці та моторошні секрети, які були прикриті красивим “фасадом”?

Кожному учаснику цього дійства доведеться пройти багатоповерхівку сенсів, почуттів, дій і протидій і ми разом з героями п’єси піднімаємось на дах життя і зустрічаємось там із самими собою. Шлях, що проходить через поразки і відкриття має подолати кожен і врешті прийти до своєї відповіді чи більш глибинних питань, до можливості зцілення чи усвідомлення остаточної поразки.

Кожен стикається у житті зі своїм тестом, під час якого залишається сам на сам із собою і приймає рішення, яке визначає майбутнє. Нам, звичайно, може здаватися, що за майбутнє відповідає хтось у майбутньому, але «завтра» закладається сьогодні. І так кожного дня.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Через перекриття вулиць урядового кварталу блокпостами, до театру можна прийти або під’їхати з боку метро Арсенальної через Кріпосний провулок, з Кловського узвозу, а також з вул. Богомольця через вул. Пилипа Орлика.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код