Категорії Інформація
Каси Додати подію
Виставка "Олександр Гнилицький. Реальність ілюзії". Повний квиток
01 березня 2017

Виставка "Олександр Гнилицький. Реальність ілюзії". Повний квиток

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Мистецький арсенал
м. Kиїв, вул. Лаврська, 12

Про подію

Виставка Олександра Гнилицького "Реальність ілюзії"

Олександр Гнилицький заявив про себе наприкінці 80-х, коли в українське мистецтво прийшло покоління «нової хвилі». Воно в корені змінило його хід, направивши в русло актуального розвитку, співвіднесеного із загальним художнім контекстом. Гнилицький був найменш передбачуваним художником в українському арт-процесі – мінливий, ірраціональний спосіб існування спровокував невизначеність, розмитість характеристик.

Вся ця різноликість в її хронологічній протяжності і постає перед глядачем на великій виставці в Мистецькому Арсеналі. Його творчий шлях зображений не в лінійній, а в смисловій формі - виставка розщеплюється як пазл, породжуючи на очах глядача складний “експозиційний спектакль”, де окремі фрагменти, цикли, вузли і сенси цього пазла, складаючись і переплітаючись в несподіваній логіці, сприяють інтенсивному і хвилюючому переживанню естетичного досвіду у всьому його різнобарв’ї. 

В рамках виставки буде діяти освітня програма - лекції, екскурсії та творчі форуми, а також унікальна програма для дітей, розроблена у співпраці з Малою Академією Наук.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код