Категорії Інформація
Каси Додати подію
WHITE NIGHTS Festival+Ulichnaya Eda
16 - 19 червня 2022

WHITE NIGHTS Festival+Ulichnaya Eda

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

WHITE NIGHTS FESTIVAL і ULICHNAYA EDA в Києві!

З 16 по 19 червня 2022 року на арт-заводі “Платформа” відбудуться два найбільш довгоочікуваних літніх фестивалі WHITE NIGHTS FESTIVAL і ULICHNAYA EDA в Києві!

WHITE NIGHTS FESTIVAL  - це повне занурення у світ музики та свободи, світ вільних, молодих духом та прогресивних людей, які готові спробувати щось незвичайне та отримати нові враження і досвід.

І якщо на нашому клубному фестивалі народжуються музичні тренди, то ULICHNAYA EDA - це місце для нових кулінарних смаків та гастрономічних відкриттів. Ці захоплюючі кулінарні подорожі тривають вже сім років!

Нова вулична їжа, старі та добрі друзі, сети від діджеїв та комфортний відпочинок за келихом  коктейлю чи вина під дюжину устриць чи соковитий бургер. Інстаграмний маркет збирає своїх відданих фоловерів та кращих резидентів з усієї України!

Купуй квитки на фестивалі за 1000 грн єПідтримка!

У нас є ще одна гарна новина! Гроші за вакцинацію з картки єПідтримка можна витратити на квитки White Nights Festival та Ulichnaya Eda 2022! Це пропозиція, від якої не можна відмовитись: ви турбуєтесь про власне здоров’я і отримуєте можливість потрапити на найкрутіші події літа фактично безкоштовно! Зволікати з придбанням квитків не  варто, адже за чотири місяці після активації картки єПідтримка усі невикористані гроші повернуться назад до бюджету.

Як забрати 1000 грн. за вакцинацію? Дуже легко : отримайте свій зелений сертифікат  в застосунку “Дія”, відкрийте віртуальну картку в застосунку одного з визначених банків на своєму смартфоні і все! Можна витрачати!

Купуйте квитки на фестивалі WHITE NIGHTS FESTIVAL і ULICHNAYA EDA в Києві на нашому сайті і будьте здорові! Заходи відбудуться з дотриманням всіх карантинних вимог відповідно до постанови МОЗ. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Як придбати квитки на 1000 грн з картки єПідтримка?

  1. Натискайте "Купити квиток" на подію цієї сторінки.
  2. Сплачуйте квиток карткою єПідтримка.
  3. Очікуйте свої квитки на пошті, вказаній при замовленні.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код