Категорії Інформація
Каси Додати подію
Аліна Гросу
23 листопада 2021

Аліна Гросу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Акція! Знижка 50% на кожен другий квиток за промокодом GROSU

Аліна Гросу в Києві!

23 листопада 2021 року в стінах столичного Палацу “Україна” пройде концерт головної "бджілки" українського шоу-бізнесу Аліни Гросу в Києві! Аліна - давній завсідник професійної сцени, неодноразова переможниця та учасниця престижних міжнародних музичних фестивалів, вітчизняних телевізійних конкурсів та шоу-проектів. В її музичному творчому доробку є сім повноцінних студійних альбомів і безліч цікавих відеокліпів. Кілька років тому виконавиця зробила повний перегляд свого сценічного іміджу і стала виступати під псевдонімом GROSU.

Сольний концерт в рамках туру "Непереможна"

Зміна іміджу співачки сталася немов до прем'єри першої частини невеликої музичної трилогії в відеоформаті "Дико Любила Вову". В результаті перегляди всієї трилогії з дня тієї самої прем'єри перевалили за поріг в двадцять мільйонів на популярному відеохостингу Ютуб. Подальша кар'єра молодої виконавиці стрімко набирала обертів, а треки традиційно займали перші місця на стрімінгових платформах і онлайн-сервісах. Цього разу співачка виконає пісні на підтримку нового альбому і свої ранні хіти в новій обробці.

Щоб потрапити на сольний концерт Аліни Гросу в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах столиці. Решта концертів в афіші Києва чекають вас на сайті kontramarka.ua.

На концерт якої популярної зірки сходити в Києві? На концерт Аліни Гросу в Палаці “Україна”!

  1. Знамениті хіти співачки
  2. Презентація нових треків
  3. Живий виступ кумира

Пісні GROSU:

  • «Вова»,
  • «Малиновые губы»,
  • «Дикая»,
  • «Луна»,
  • «Голый король»,
  • «Дым»,
  • «Арестован» 
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код