Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 березня 2022

Дискотека моєї мами

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Золоті Ворота»
м. Київ, вул. Шовковична, 7А

Про подію

“Дискотека моєї мами” в Києві!

Театр “Золоті ворота” запрошує на прем’єру вистави “Дискотека моєї мами” в Києві! Провінційне місто на сході нашої країни. 60 років для нього - це величезний стрибок. І зміни торкаються усіх без винятку. Наших дідусів, батьків і нас самих, тих, хто народився вже у новий час. Але хіба можна стерти історичну пам’ять, що передається від покоління до покоління?

Можна лише згадувати. Жартуючи, сподіваючись, переживаючи біль, та шукаючи відповіді на такі незручні питання. Чи досі живе в нас страх? Що таке комунізм для нас і для старших за нас? Чи все можна пробачити рідним? І взагалі, де наш дім, у мирі чи там, де війна?

Нова вистава в театрі “Золоті ворота”

Давайте разом пошукаємо причини актуальних проблем у нашому спільному минулому та подивимося на ці проблеми очима молодого покоління. Адже воно теж бачить, переживає, замислюється. По-своєму, але неповторно та чесно.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Дискотека моєї мами” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити батьків в Києві? На виставу “Дискотека моєї мами”!

  1. Творчий діалог поколінь
  2. Переосмислення нашого минулого
  3. Нова постановка 2022 року

Прем'єра

  • В рамках проєкту «OPEN_MIND_СТУДЕНТ»
  • жанр: майже комедія про мамку, її сестер, женихів, греків і Донбас
  • авторка Лєна Лягушонкова
  • режисерка Таня Губрій

актори: 4-й акторський курс «Київський університет культури» Гліб Клименко, Олександр Лахтюк, Сабріна Камінська – студенти режисерського курсу «Київської муніципальної академії естрадного і циркового мистецтв», майстерня - Стаса Жиркова&Ксенії Ромашенко, викладач Таня Губрій, та Олексій Крижановський - студент 4-го курсу «Київського національного університету культури і мистецтв», майстерня Остапа Ступки

  • тривалість: 90 хв.
  • обмеження за віком: 16+
  • прем’єра: 27 січня 2022
  • Вистава поставлена за підтримки НСТДУ в рамках проекту «OPEN_MIND_СТУДЕНТ» ініційованого директоркою-художньою керівницею театру «Золоті ворота» Ксенією Ромашенко.
  • Текст Лєни Лягушонкової «Мать Горького» - зріз епохи від 1960-2022 року.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код