Категорії Інформація
Каси Додати подію
IN-GRID
09 березня 2022

IN-GRID

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

IN-GRID в Києві!

9 березня 2022 року у Палаці Спорту зустрічайте перший великий сольний концерт IN-GRID в Києві за участі неповторно харизматичного Жеки Баяніста. Це буде справжнє подвійне свято для усіх жінок! Неймовірні хіти наживо, запальні танці та чудові спогади і настрій! Організатори обіцяють багато несподіванок, а дехто з глядачів зможе потрапити на сцену і заспівати разом з неповторною Ін-Грід! Хіба ж можна забути її легендарний хіт “Tu es foutu” або встояти під звуки “In-Tango”? Звичайно, ні!

Великий сольний концерт в Палаці Спорту

Незважаючи на італійське коріння, примадонна сповнена французького шарму і здатна подарувати всім своїм прихильникам незабутньо романтичний вечір. Як і має бути на початку весни! Тим більше, що компанію їй складе справжній красунчик Жека Баяніст, який відомий своїм фітом з Олегом Кензовим і піснею “Просто потеряйся”.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на сольний концерт IN-GRID в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Що подарувати дівчині на Восьме березня в Києві? Квиток на концерт IN-GRID!

  1. Легендарна співачка в твоєму місті
  2. Незабутня атмосфера свята
  3. Улюблені хіти наживо

IN-GRID пісні:

  • Tu es foutu
  • Іn-tango
  • I’m folle de toi
  • Vive le swing
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код