Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 вересня 2022

POWERWOLF

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Powerwolf у Києві!

10 вересня 2022 року у концерт-холі Stereo Plaza (Стереоплаза) відбудеться виступ німецьких майстрів пауер-металу Powerwolf у Києві. Історія цього колективу бере початок ще 2003 року, коли музиканти зі складу стоунер-рок-гурту Red Aim вирішили поекспериментувати зі стилем. Швидко було обрано сценічні псевдоніми для нового проекту та власну міфологію. На відміну від стилістики традиційних пауер-метал-груп, музика "Вовків" зміщується у бік більшої похмурості, включення елементів готик-року. А самі музиканти широко використовують у своїх образах спеціальний грим, більш характерний для блек-металу. Це й не дивно, адже більшість їхніх текстів ґрунтується на історіях про перевертнів, вампірів та іншу фольклорну нечисть.

Дике повернення з новими хітами

2021 рік позначився у творчості Powerwolf новим студійним релізом, якого, ясна річ, шанувальники дуже чекали. Восьмий за рахунком номерний студійник Call of the Wild (з англ. — «Поклик дикої природи») вийшов щільним, насиченим тими ж похмурими тонами, які так характерні для творчості групи. Він був захоплено прийнятий фанатами і заслужив теплі відгуки від музичних критиків та гарні рецензії. Одинадцять міцних композицій поступово розкидають потужність і цікаві партії по всьому альбому. Отже, музичний матеріал слухається на одному диханні і не можна сказати, що просідає в якихось місцях. Альбом створений у тандемі з шановним дуетом продюсерів Йєнса Богрена та Йоста ван ден Брука, які вже співпрацювали з "Вовками".

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт справжніх зірок хеві-металу Powerwolf у Києві, які вміють влаштовувати справді яскраві вистави, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Інші неймовірні та запаморочливі концерти в афіші Києва чекають на вас у стрічці нашого сайту, стежте за оновленнями!

Куди піти любителю різноманітного металу та вампірів у Києві? На концерт пауер-метал-бенду Powerwolf!

  1. Енергійний метал з хоровими вставками
  2. Оперний вокал та чудові дійства
  3. Похмура атрибутика та містичний антураж
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код