Категорії Інформація
Каси Додати подію
King Krule
14 червня 2022

King Krule

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

King Krule вперше виступить в Україні із сольним концертом

Високий, худий, рудий хлопець з точеними вилицями та очима, що злегка впали. Будь-хто сказав би, що покладе його на лопатки з одного удару Але не варто поспішати з висновками, доки ви не почули його голос. Можливо, після цього на лопатках лежатимете саме ви.

Такі музиканти, як цей рудий хлопець, з'являються раз на десять років. Вони визначають розвиток жанру на тривалий час та стають культовими музикантами. Йому вдалося це зробити вже у 19 років, випустивши дебютний альбом. Цього хлопця звуть Арчі Маршалл, але у музичному світі він відомий як King Krule.

І він уперше виступить у Києві на арт-заводі "Платформа" 14 червня 2022 року.

Послухавши King Krule, важко повірити, що у юному віці Маршалл любив доволі життєрадісних Arctic Monkeys. Музика Арчі така ж неслухняна, як і його волосся - сухий пост-панк із тупими барабанами, який змінюється джаз-панком, похмурими хіп-хоп бітами і - що несподівано - зворушливими баладами.

Всі полюбили його за перший альбом 6 Feet Beneath The Moon, що вийшов у 2013 році. Полетіли респекти від Tyler, The Creator, Earl Sweatshirt, Бейонсе, Мака Демарко та Мака Міллера. А Каньє Вест хотів навіть залучити Маршалла в одному зі своїх альбомів, але не зрослося.

Слухачі, як і критики, оцінили комплексність, образність та глибину роботи, яка по-хорошому контрастує з музикою. Складні порівняння про нелегке дитинство та нерозуміння з людьми йшли разом із драйвовим та вибухонебезпечним звуком, від якого хочеться стрибнути зі сцени в натовп. Це вміння – балансувати між особистими переживаннями та гарним музлом – майже за десять років Арчі Маршалл не розгубив, а навпаки примножив у наступних релізах The Ooz та Man Alive!

Не змінюється і голос Маршалла, який для багатьох є чи не найголовнішим інструментом у його піснях. Баритон: жорсткий, напрочуд низький, неконтрольований, той, що гарчить. Не дивно, що його порівнюють з іншою культовою "доменною піччю" від музики, Томом Уейтсом.

Але вся сила King Krule відкривається саме під час живих виступів. У навушниках він може здаватися дещо стриманим та скутим, але на сцені – це людина-вогонь, яку підтримують кілька друзів-музикантів. Вони ущільнюють, розширюють і максимально навалюють те, що було створено для прослуховування наодинці із собою.

Його виступи - це не тільки професійне перетворення артиста, але й дивні веселощі. Де начебто і складно, і сумно, але водночас хочеться танцювати та міситись. Якщо й повертатися до походів на концерти, то точно потрібно починати з King Krule.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код