Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 травня 2020

Кохання-зітхання

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

Кохання-зітхання в Києві

Вистава йде російською мовою

В ролях: Народний артист України Володимир Горянський, Народна артистка України Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Валентина Сергєєва.

Комедія «Кохання - зітхання», за мотивами п'єси «Виконавець бажань».

Українська Роксолана, Народна артистка України Ольга Сумська разом з Народним артистом України Влодимир Гарянскім на сцені Будинку офіцерів постануть в незвичних для глядачів образах.

Спектакль поставлений за п'єсою «Виконавець бажань» Андрія Курейчика - автора сценарію відомого фільму «Кохання - зітхання». Знайомий сюжет, відомі і всіма улюблені артисти це стовідсотковий успіх. Оригінальне виконання ролей, колючі жарти, іскрометний гумор - принесе глядачам величезне задоволення і почуті фрази неодмінно стануть крилатими.

Сюжет вистави нехитрий, простий, що дає можливість глядачеві просто розслабитися, поринути в світ подій на сцені. Герої вистави «Кохання-зітхання» прокинулися одного ранку і в буквальному сенсі слова, відчули себе не в своїй «шкурі». Відчувши ці зміни сповна, герої передають всю красу, комічність і філософію ситуації. Історія замішана на відносинах подружньої пари, у якої вже є прожиті спільні роки, але у яких все ще попереду, коли криза середнього віку вже починає давати про себе знати, але коли ще можна все повернути назад.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код