Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 січня 2023

Космічний Новий рік. Дракоша і зникла зоря

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Космічна пригода для дітей "Космічний Новий рік. Дракоша і зникла зоря" у Києві

Пропонуємо вирушити в космос разом із симпатичним Дракончиком і вивчити наш Всесвіт, подолати небезпеки та врятувати Полярну зірку. 

"Космічний Новий рік. Дракоша і зникла зоря" - це фільм для дітей, який пройде в київському Планетарії та допоможе юним астрономам вивчити Сонце, Землю і Місяць, а також отримати відповіді на запитання:

  • Як на Місяці утворилися кратери?

  • Чому Місяць світиться?

  • Звідки Сонце черпає енергію?

  • Що таке Чорна Діра?

У канву історії про Дракончика організатори гармонійно вплели тематичні мотиви Нового року, що дало їм змогу відтворити теплу і чарівну атмосферу свята. Упевнені, що така вистава припаде до душі навіть найвибагливішому глядачеві.

Якщо ви і ваші діти готові вирушити в подорож космосом, сміливо купуйте квитки на подію на цій сторінці. Також ви можете подивитися афішу всіх дитячих концертів і театральних вистав у Києві. 

Більше ніж фільм

У програмі "Космічний Новий рік. Дракоша і зникла зоря" використовується технологія повнокупольних фільмів у форматі 360° з 3D-ефектом. А це означає, що кожен глядач відчує себе учасником пригод і отримає максимальну кількість позитивних емоцій та вражень.

На проведення заходу не впливає відсутність світла, адже Планетарій оснащений індивідуальним джерелом енергії. Тож приходьте та насолоджуйтеся космічною пригодою. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код