Категорії Інформація
Каси Додати подію
MÅNESKIN (16+)
07 березня 2022

MÅNESKIN (16+)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Вікові обмеження 16+. До 16 років у супроводі дорослого.

MÅNESKIN в Києві!

7 березня 2022 року в концертному холі  “Стереоплаза” відбудеться перший в Україні концерт гурту MÅNESKIN в Києві! Гарячі італійці та переможці пісенного конкурсу “Євробачення”-2021 приїдуть з великим сольним концертом вже цієї весни! Їх називають зірковим рок-гуртом нового покоління і з цим неможливо не погодитись! Адже тільки на платформі Spotify їх слухає щонайменше 43 мільйони слухачів щомісячно! Вони вибухнули у Роттердамі і стали відомі на весь світ. А у рідній Італії підкорили легендарний Sanremo Music Festival! І цей шалений рух не припиняється ні на хвилину!

Перший сольний концерт в Україні

У березні 2021 року відбувся реліз другої платівки "Teatro d'ira - Vol. I ", після чого команда вирушить у турне на підтримку нового альбому. Подією літа того ж року стало музичне відео з провокативною назвою «I WANNA BE YOUR SLAVE». Разом з композицією "Beggin" ця пісня потрапила до ТОП-10 Великого британського чарту, що стало рекордом серед італійських колективів.

Щоб потрапити на концерт MÅNESKIN в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше вибухових концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Який концерт не можна пропустити в Києві? Сольний виступ MÅNESKIN!

  1. Почути наживо неймовірні хіти
  2. Зарядитись вибуховою енергією
  3. Побачити виступ переможців “Євробачення”

MÅNESKIN пісні:

  • Beggin'
  • I wanna be your slave
  • Zitti e buoni
  • Coraline
  • Vent'anni
  • Torna a casa
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код