Категорії Інформація
Каси Додати подію
TAMERLAN & ALENA в Osocor Restaurant
14 лютого 2023

TAMERLAN & ALENA в Osocor Restaurant

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Osocor Residence
вул. Виноградна, 2

Про подію

Спільний концерт Tamerlan та Alena у Києві

День Закоханих повинен бути особливим для вашої другої половинки. А зробити цей день особливий можливо лише, якщо піти на концерт романтичного дуету TamerlanAlena, які ще з 2010 року працюють над спільними хітами.

Та 14 лютого творче об’єднання подарує гостям та жителям Києва неймовірне шоу з особливою атмосферою. Та хоч подія відбудеться в затишному місці Osocor Residence в День Закоханих, квитки купити ви маєте змогу вже просто зараз.

Будьте в курсі всіх концертів у Києві та слідкуйте за афішею сайту «Kontramarka».

З любов'ю до кожного

Відомий музичний дует TamerlanAlena, за сумісництвом чоловік та дружина, співатиме для гостей Osocor Residence свої найромантичніші хіти, які спроможні викликати сильні почуття — надію та віру, радість та щастя. 

Під час концерту звучатимуть останні творчі напрацювання співаків - «Кохай», «Моя Україно», «Давай політаємо» та інші. Якщо ви їх ще не вивчили, то зробіть це, бо тут ви будете співати разом! 

Важливо! В закладі, де відбуватиметься концерт, є все необхідне, щоб зробити подію безпечною та зручною — під час повітряної загрози, гостям буде запропоновано перейти до укриття; у разі вимкнення світла будуть працювати потужні генератори. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код