Категорії Інформація
Каси Додати подію
Pompeya
22 липня 2021

Pompeya

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Pompeya в Києві!

11 червня 2021 року в клубі ЮБК відбудеться довгоочікуваний концерт гурту Pompeya в Києві! Ми не бачили їх чотири роки і от, нарешті, вони повертаються з новим альбомом та вашими улюбленими хітами.

Історія цього інді-рок гурту схожа на казку. У далекому 2006 році ці хлопці публікують на платформі MySpace три сингли. Далі починається магія інтернету,  і свій третій за рахунком концерт вони грають на розігріві у  гурта  Stereophonics, в залі на 3000 глядачів.

У 2015 році виходить третя платівка Pompeya і не де-небудь, а на американському лейблі No Shame, у співавторстві з Девідом Хартлі з гурту The War On Drugs. Тоді ж відео на  їхній трек Liar стало найкращим за версією Jägermeister Indie Awards. Далі - знову Європа і максі-сингл у співпраці з французьким хаус-продюсером Фредом Фальке.

Концерт з презентацією нового альбому

2018 рік - розрив з лейблом Mishu та самостійна робота над платівкою Dreamers, навіяною вайб диско та поп-музикою 80-хх, але у нових аранжуваннях. Однак і це ще не все. До Києва гурт Pompeya везе свій новий альбом! Чудовий привід відпочити та потанцювати під літнім небом на березі Дніпра!

Щоб потрапити на концерт Pompeya в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше подій шукайте в афіші концертів Києва на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт гурту Pompeya!

  1. Послухати новий альбом і потанцювати
  2. Відпочити у чудовій локації на березі Дніпра
  3. Зустріти літо
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код