Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 березня 2024

The Best!!!

Ціна: 400-750 грн

Київський культурний кластер "Краків"
Русанівська набережна 12/2
Купити квиток
400-750 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "The Best!!!"

29 бер., пʼятниця

Про подію

«THE BEST» у Києві!

Запрошуємо на показ вистави за мотивами творів Артура Хейлі «THE BEST» у Києві! Канадець Артур Хейлі відомий своїми творами у жанрі так званого виробничого роману і тому всесвітньо визнаний представниками різних професій. Підхід автора полягав у тому, щоб не писати того, чого не знаєш досконально сам. Тому він ретельно збирав інформацію для своїх романів, а іноді навіть влаштовувався в ту галузь, опис роботи в якій був важливий для чергового задуму.

Вистава за мотивами Артура Хейлі

Отже, уявіть, що в розміреному житті підполковника Антона Сергійовича з'являється не одна жінка, а три. І всі вони зовсім не схожі одна  на одну. Але кожна з них унікальна і навіть здатна бути для офіцера найкращою. Кожна претендентка приваблива, цікава, неординарна та чарівна. Як тут не помилитися і зробити правильний вибір? Як визначити, яка з мисливець на серце THE BEST?

Щоб потрапити на запаморочливий спектакль «THE BEST» у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше театральних вистав  в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

 Куди піти з подругами у Києві? На веселу музичну виставу «THE BEST»!

  1. Курйозні сцени та забавні ситуації
  2. Романтичні пригоди офіцера
  3. У виконанні чудових артистів

У ролях:

  •  Наталія Сумська
  • Людмила Смородіна
  • Любов Куб’юк
  • Анатолій Хостікоєв
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код